torstai 10. tammikuuta 2013

Pikkuneitien tilkkupeitot
Nämä neidit saivat jouluna omat tilkkupeittonsa nukkeäitiensä lempiväreissä. (Nämäkin on nähty FB:n nukkeryhmässä, mutta jos joku ei ole näitä nähnyt ja on kiinnostunut, niin jaan ne nyt teillekin :) ) Suurin osa tilkuista on vanhoja puuvilloja, muutamat on kaivettu kangaskauppaostosteni joukosta. Kummankin väliin laitoin ohutta vanua ja kääntöpuoliin on käytetty ainoastaan yhtä kuosia. Tyynyt tein niinikään yhdestä kuosista ja sisälle laitoin hieman paksumpaa vanulevyä kaksinkertaisena. 

Näistä tykkään kovasti itse, minä onneton kun en ole koskaan aiemmin saanut mitään valmiiksi tilkkuilemalla. Nämä olivat juuri sopivan kokoiset minun hermoilleni näin alkajaisiksi! (Olen toki visioinut ja aloittanutkin innoissani toteuttamaan suureellisia visioitani teini-iässä, mutta into lopahti lyhyeen ison sängynpeitteen kanssa - jonka palaset ehdin itse sentään jo painaa kankaanpainantakurssilla :D ) Yöpuvut on ommeltu viime kesänä, taisivat ollakin ensimmäisiä ompeluksiani Animator-nukeille. Inspiraationlähteenä, mikäs muukaan kuin, Mekkotehdas.5 kommenttia:

  1. Nämä ovat niin söpöjä!!! Onnistuneet kankaanvalinnat!!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on suloisia! Mun ensimmäinen tilkkutyöni (Ruususen ja Meridan peitto) syntyi juurikin näiden peittojen innoittamana, kun näin kuvat fb-ryhmässä ;). Haaveissa on päiväpeiton tekeminen tyttärelle, mutta parempi pidättäytyä vielä näissä pienemmissä versioissa! :D

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)