tiistai 11. tammikuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Hei kaikki ihanat arvontaan osallistuneet! Leikkelin tässä valmiiksi nuo arpalipukkeet ja ajattelin, että teen varsinaisen arvonnan vasta huomenna (eli siis tänään virallisesti, mutta kun kello on vasta vähän yli 2 aamulla, en laske tätä täksi vaan eiliseksi ja niin edelleen ;D). En kuitenkaan malttanut olla nostamatta arpaa vaan tein sen heti. Vedin arvan kirjaimellisesti hatusta ensin hattua hartaudella heilutellen ja arpalippuja möyhien. 

Tällä kertaa arpaonni osui Sanin kohdalle, onnea Tikbumsan Sani!!! 

Ajattelin kuitenkin arpoa myös toisen palkinnon lohdutus-yllätyksenä, joten toinen palkinto menee Norppastiinalle, onnea!!! 


Sani ja Norppastiina, laittakaa mulle s-postia toiveistanne mallia, väriä ja applikaation kuosia koskien ja tietysti koko ja muut tiedot. Tällä hetkellä ompelukone RIKKI, mutta kyllä se tästä kunhan yritetään eka vielä tuota vanhaa kuntoon ja jos ei onnistu niin haetaan kaupasta uusi ;)


1 kommentti:

  1. Wau!!!
    Siis vitsi että miul on ollu onnea.
    Kerrassaan huikeaa :D.
    Vanhempi tyttö kotiutuu tänään, niin kyselen hänelt minkävärisen mekkosen haluaa (Ellalle nyt olenkin ommellut paljon itse, niin kiva saada vanhemmallekki jotain kivaa).

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)