sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Norsuja settinä ja uusi tuttavuus

Laitanpas vielä lyhyesti viikonlopun kunniaksi varhain, varhain aamulla postauksen. Huomenna (lue: tänään sunnuntaina) en kuitenkaan sitä ehtisi tekemään, sen verran kiirusta on tällä hetkellä perheemme elämä. Tuttavaperheen tytölle tein tilaustyönä tällaisen Elefanttiveloursetin. Ruskeapohjaisesta minipallopuuvillasta norsupari murretulle vihreälle velourille, ruskeat resorit. Hieman kellohelmainen velourhamonen yhdellä norsulla alaosaksi. Pusero on tosi unisex ja menee varmasti pikkuveljellekin aikanaan :) Täytyy sanoa, että itse tykkään tosi paljon tästä - jos tilaaja ei jostain syystä huolisikaan, niin pidän sitten itse omilla lapsillamme ;) Luulen, että setti tulee kuitenkin olemaan tykätty - ainakin toivon niin!!!


Olen tutustunut kuluvan viikonlopun aikana Auroraan. Ilokseni täytynee todeta tulevamme juttuun aikasta hyvin, itse asiassa voisi sanoa todella hyvin, lyhyen tuttavuutemme perusteella. Olen erittäin iloinen uudesta ystävästäni, ja toivon, että ystävyytemme kestää vuosikymmeniä ja lujittuu ajan saatossa entisestään ;)

12 kommenttia:

 1. Ihana setti. Tuon mallista hametta oon itekki miettiny meiän neitille, kuhan nyt alkaa käveleen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva setti ja tosi kauniit värit!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut konevalinnasta, samanlainen nököttää minunkin pöydälläni :D
  HeliHoo

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikki mukavista kommenteistanne! Ja HeliHoo, pöydälläni kävi ensin viettämässä yhden illan yksinkertaisempi berninan 350 mutta vaihdoimme sitten kuitenkin tähän Auroraan kun siinä saa paininjalan puristusta säädettyä, on mukana yläsyöttäjä ja ompeleitakin niin paljon enemmän. Tykkään hurjasti! (En meinannut mennä nukkumaan ollenkaan kun olisin vaan halunnut huristella koneella koko yön ;D)

  VastaaPoista
 5. Niin ja tuo polvinostin on tosi kätevä varsinkin applikoidessa! Ei tartte koko ajan olla nostelemassa paininjalkaa ylös ja veivaamassa käsipyörää kun polkimessa on se neulan nosto/lasku kantapään painalluksella <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva setti. Onnea uudesta koneesta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, NorppaStiina :) Olen tosi tyytyväinen tähän astisen ompelun perusteella. Teille kangas kuivumassa - huomenna pääsen leikkaamaan ja applikoimaan :)

  VastaaPoista
 8. On kyllä kivan näköinen setti, hyvin käy tuo vihreä tuohon norsuun. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Kirsi, ja tervetuloa lukijaksi! Kiva kun löysit tänne :)

  VastaaPoista
 10. Moikka! Löysin jotain blogireittiä pitkin blogiisi, ja täällähän on vaikka sitten mitä ihanaa!! =) Tulen takuulla toistekin, hakemaan ideoita ja silmäniloa.

  Minullakin on Aurora (450), ollut vuoden verran ahkerassa käytössä ja voi että olen tykännyt!! On se vaan ilo tehdä työnsä kunnon koneella. Tai siis harrastuksensa.. ;)

  Tervetuloa vastavierailullekin! <3

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)