maanantai 25. lokakuuta 2010

Retrohaalaria

Keskeneräisten projektien viimeistely on saatava alta ennen kuin annan itselleni luvan koskea viime viikolla esittelemiini kankaisiin. Siispä tässä tällainen pikkupläjäys kauan aikaa keskeneräisenä odottaneesta kuopuksen velourhaalarista. 
Sydämen muotoiset "paikat" polvien kohdalla ja pepussa ovat keltaista perustrikoota. Täytynee myöntää, että olen ihan keltanokka applikoinnin suhteen ja koneeni on suht surkea applikointeja tehdessä (tosin, voihan se vika olla myös ompelijassa ;) ). Opittavaa on paljon, mutta sen verran makuun pääsin että voi, kun olisi kiva tehdä applikointeja, jos omistaisi siihen sopivan koneen! Jotain oikeaa applikaatiotakin, hahmoja :)

Velour sekä violetti resori hihansuissa ja pääntiessä (jonka väri ei erotu varmaan ainoastakaan kuvasta) muistaakseni Eurokankaasta, keltaiset nepit Kotimäen puoti. Keltainen trikoo taitaa olla Löytö-Palan. 

3 kommenttia:

  1. Ihana haalari! Tosi herkku väriyhdistelmä. :) Voih kun pääsis itekkin taas ompeleen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) On se ihan hauska minustakin, ja "livenä" paljon kivemman värinen kuin kuvissa. Violetti tekee niin paljon :) Tiedän tunteen kun ei pysty tekemään mitään omia juttuja, kiire on niin syvältä...

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)