torstai 14. lokakuuta 2010

Oloisaa asua ;)

Tässä pitkästä aikaa ja jälleen kerran huonolaatuista kuvaa tämän päivän askarruksista. Esikoinen sai turkoosin velouroloasun jossa shokkitehosteina punaiset ylileveät resorit (käytännössä asua voisi siis käyttää myös kuopuksella käännettävien resorien ansiosta). Lisäksi kaula-aukossa nappilista, johon sain puristettua upouudet Kotimäen puodista eilen saamani turkoosit Kam-nepit! Olen ihan ihastunut noihin värillisiin muovineppeihin, joilla saa kivan yksityiskohdan vaatteeseen. Lisäksi nepit vaatteissa ovat mielestäni aika käteviä. Velour metsolasta, resori muistaakseni Eurokankaasta. Oma merkki puuttuu vielä vaatteista, mutta tilauksessa sekin.

Tässä vielä lähikuvaa, yritin parantaa lisää värejä todenmukaisemmiksi.


Nepit ovat ihan oikeasti turkoosit, ei vaaleansiniset kuten kuvassa.

6 kommenttia:

 1. Oh, tajusin vasta nyt että värithän on suoraan Teräsmiehestä!! No, meillehän se sopii - suloisia Terästyttöjä kun ovat ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Sani! Minustakin aika hauska. Jotenkin vaan luulen, että monen makuun saattaa olla turhan "raju". Tällainen menisi kyllä pojallekin yhtälailla!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu!

  Minulle tuli myös postia eilen Kotimäen puodista, tosin alan vasta opetella neppien käyttöä :)

  VastaaPoista
 5. Sama juttu, Haau! Eka kertaa pääsin kokeilemaan noita muovisia Kam-neppejä, ja tykkään superpaljon :) Lisäksi Kotimäen puodissa oli tosi hyvä palvelu.

  VastaaPoista
 6. Ihanat resorit! :) Upeita vaatteita oot suunnitellut ja toteuttanut. On niin mukava seurata sun käsityöharrastusta täältä.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)