maanantai 30. syyskuuta 2013

HapsutunikaEilen iltasella sain vähän omaa aikaa ja ompelin esikoisen Neropatti-leggareille yläosan. Petitbon inspiroimana (muistattekin ehkä tämän,) meleeratusta tummanharmaasta jerseystä syntyi rennonmallinen hapsutunika. Hapsuja on sekä takakappaleella että toisessa hihassa, molemmat hapsukaitaleet laitoin vinoon. Esikoista ärsytti aluksi, kun hapsut eivät kuuluneetkaan etukappaleelle, mutta nyt jo tykkää tästä kovasti. 

Lienee edessä toisenkin samankaltaisen tekeminen (hento beige, aprikoosi tai muu murrettu pastellinen sävy), ja pikkusiskoille kuulemma myös. Ja minullehan se sopii, näitä on kiva ommella ja leikellä, ja vielä kun jättää helma- ja hihakäänteet tarkoituksella huolittelematta, niin siltäkin vähältä säästyy, ja aikas kivasti valmistuu tällainen ;)

2 kommenttia:

  1. Upea paita ja koko setti neropattileggareineen. Kyllä tekisi paita kauppansa täälläkin :)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihana tunika!Itellä kans suunnitelmissa tehdä jotain hapsujuttuja.Tosin en oikein tajua,miten olet tuon tehnyt... ;) Ja voi ei, ihana Neropatit-kangas loppui, ennenkuin kerkesin tilata lisää, jäin siis ilma leggingsejä, nyyh!

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)