lauantai 12. marraskuuta 2011

Lentoon. Saumurin ollessa korjautettavana ja isukin viettäessä (ansaittua) lomaa perheestään (tosin isänpäiväviikonloppuna, murh) pakenimme tyttöjen kanssa mummuloimaan. Täällä olenkin sitten pyöritellyt peukaloitani, kun ei ole ompelukonetta tai muutakaan, mitä voisi käsillä tehdä. Viime yönä sitten kaivoin koneelta muutamia vanhoja piirroksiani ja muokkailin ajankuluksi niistä juliste-/kuosisuunnitelmaa. Lähinnä ensimmäistä, mutta voisipa tuosta muokattuna ehkä jonkunlaisen kuosinkin saada aikaan. Värivaihtoehtoja olisi kiva kokeilla jos minkämoisia, nämä lähinnä tällaisia tosi hillittyjä. Valkoisellakin taustalla tein kaikista vaihtoehdoista, mutta heittäydyin niin laiskaksi etten jaksanut siirtää niihin noita logojani (jotka eivät tietenkään sitten näy tulostetussa/painetussa versiossa)... 
Eräänä yönä minua puraisi ideakärpänen ja minun olisikin ollut päästävä heti kokeilemaan posliiniin piirtämistä. Olen nyt yrittänyt metsästää joka paikasta (ainakin se siltä tuntuu) posliinitusseja, mutta mustana en ole toistaiseksi onnistunut löytämään sellaista mistään! Sinooperissa loppuja samaten Raahen Askartelu ja Paperi -nimisestä liikkeestä. Molemmissa oli kyllä muita värejä. Tiedättekö, onko nettikauppoja, jotka myisivät kyseisiä kapineita? Itse olen onnistunut ohittamaan kaikki ahkerasta metsästyksestä huolimatta. 

Ihanaa lauantaipäivän jatkoa ja isot onnittelut kaikille isille jo etukäteen!!! Ja tervetuloa kaikki ihanat uudet lukijani! Toivottavasti viihdytte <3

6 kommenttia:

 1. Ihana piirustus. Eritoten eka ja vika iskee mun silmään värien puolesta. :)

  VastaaPoista
 2. mä tykkään tosta vikasta ja musta toimis sillai kivasti, et ois jonkun mekon helmassa tollasta kuviota, ei siis muualla :)

  VastaaPoista
 3. ihanat ne Sinun piirrystykset, tykkään kovasti!!!

  VastaaPoista
 4. Ylivieskan Kärkkäisellä on ollut ainakin jokin aika sitten noita posliinitusseja, tai ainakin itse ostin omani sieltä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset, minustakin viimeisin ja eka on kivoimpia näistä. Ehkä tykkään kuitenkin vieläkin enemmän siitä valkopohjaisesta jota en jaksanut postata :)

  Ja kiitos tiedosta, Retrohiiri! Pitänee käydä katsastamassa Kärkkäisen valikoima! Löytyyhän sieltä tosiaan suht ok-laatuisten akryylien lisäksi mm. tekstiilitusseja ja -painovärejäkin!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)