torstai 28. marraskuuta 2013

J niinkuin...


...no, varmaankin on turhaa edes lausua, mikä on kohta ovella! Vaikka oman ja perheemme joulun rakennamme mielellämme muiden arvojen kuin materialismin ympärille, on lahjoja aivan ihana antaa (ja pikkuisen myös saadakin ;) ). Erityisen ihanaa niitä on antaa tietysti omille lapsille sekä kummilapsille. Lekmer-verkkokaupasta tarjottiin pientä avustusta pukinkonttiin, ja alle kokosin muutamia lahjatoiveita perheemme tytöille heidän laajasta valikoimastaan. (Tiesittehän, että perheessämme on kirkkaasti naisvalta: neljä tyttöä, minä sekä vielä kaksi tyttökoiraa - ja yksi Mies <3 :D )
Valmistajat/tuotemerkit Micki, Littlephant, Färg&Form, Brio.
Kyllä vaan on minusta noille pienemmille ihana valita lahjoja, kun voi vielä niin paljon päättää, minkä tyylistä hankkii. Ihanan selkeää ja nostalgistakin löytyisi pikkutytöille. Ensimmäinen idolini lapsena oli Peppi, kuten varmasti niin monen muunkin ikäluokkani edustajan!

Valmistajat/tuotemerkit Stiga, Färg&Form, Alga learning, Micki, Lego, Sorgenfresser, Peliko.
Isommille tytöilleni valitsisin muun muassa tällaisia lahjoja. Muotinukke- ja prinsessa-aiheet jätin tietoisesti kollaasista pois, sillä ne ovat omasta mielestäni jo niin nähdyt (vaikkakin varmasti johonkin pakettiin sellaisetkin tulee kääräistyä niiden runsaudesta huolimatta, koska niitä kuitenkin toivotaan).

Valmistajat/tuotemerkit Lego, Färg&Form, Wildflower, Pumpkin, Littlephant, Blafre.
Ja (siitä materialismista puheen ollen,) olihan se koottava omakin lahjatoivekollaasi ;) Vaikka en Star Wars -fani olekaan, tuollainen herätyskello voisi ihan helposti muuttaa meille asumaan. Ja nuo seinäkoukut, ja hoitolaukku, ja robottitermoskannu, ja ja ja... (Minulla on muuten sen verran pieni jalka, että lasten kengistä joudun itselleni etsimään tallustimet.)



Ensimmäiset joulupaperitkin tuli viikonlopun aikana ostettua. Paketointi on muuten vieläkin astetta mukavampaa, kun saa tuunata paperit itse. Näistä paketeista tuli aikas kivoja, vai mitä tykkäätte?

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Uutukainen

 




Tärkein on jäänyt päivittämättä. Syynä syyspimeät päivät ja tuoreen nelilapsisen perheen elämä. Opettelua, tutustumista, ihmettelyä. Hän syntyi tarkalleen laskettuna päivänä, ja nyt hän on jo kolmeviikkoinen. 

Syntyessään 3745g ja 47cm, isoin prinsessoistamme - ja kuitenkin vielä ihan pieni. Voi miten suloinen hän onkaan! Tervetuloa prinsessojemme joukkoon, rakas Kultahippunen <3

maanantai 4. marraskuuta 2013

Taikurin apulaiset












Taikurin pikku apulaiset pääsivät kuosikokeiluun. Tätä pitää vielä muokata asettelun suhteen, mutta mitä mieltä olette? Minusta tässä on aika kiva fiilis :) Mitä värejä toivoisitte, ja missä koossa pupuliinit olisivat teidän mieleenne? Raportti on isokokoinen, rusettipupun korkeus on vähän alle 20cm. Mutta ainahan voisi pienentääkin :) Pinkkinä ja sammaltaustaisena olisi muutes aika rokkaava...?