tiistai 6. elokuuta 2013

Puutarhapiilottelua asfaltillaTämä hupullinen liivimekko valmistui jo aikaa sitten keväällä sisaruskuvaa varten, mutta on jäänyt postaamatta. Myös isommat saivat aikoinaan omat Puutarhapiilotunikansa, mutta ne ovat pitkähihaiset ja pyykissä tällä haavaa. Jokaisen vaatteeseen maalasin tai väritin kangastussilla eri väriset kukkaset - isoimmalla vihreää ja keskimmäisellä keltaista. Tämä tussilla väritetty neonpinkki on valitettavasti haalistunut pesussa - pitäisi maalata oikeilla kankaanpainoväreillä uudelleen. Omasta kokemuksestani voinkin sanoa, että kankaanpainovärit ovat ainoa vaihtoehto, jos mielii värien säilyvän pesusta pesuun. 

Tästä mekkosesta tuli kyllä aika katu-uskottava, omaan makuuni ;) Olihan tuo jo aikakin saada postattua jotain Puutarhapiilosta. Onneksi tätä ihanuutta on vielä jonkin verran jäljelläkin :)

8 kommenttia:

 1. mullakin haalistui kangastussiväritykset olemattomiin, mutta kankaanpainokokeilut on säilyttäneet värinsä :) Ihana tää neonpinkkivalkomustayhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis! Tuo kangas on kyllä huippuhauska, kun sitä vähän värittää. :) Ja ihana tuo PINKKI!

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä varmaan hienointa mitä kyseisestä kankaasta olen nähnyt! Ihana (:

  VastaaPoista
 4. Hyvät värit! (Mä alan, huolestuttavaa kyllä, siis jo lämmetä näille neonväreille...!) :)

  VastaaPoista
 5. voi kiiiiiitos ihanista kommenteistanne!! :) Prinsessa Pieni, taisi olla joku liivimekon kaava jostain OB:sta joka oli lähtökohtana mutta muokkasin toooooosi paljon, huppu muistaakseni vaan on melkein alkuperäinen, ja ehkä helman pituus. Alkuperäinen OB:n kaava oli leveä (kas vain! :) ) ja siinä oli etuhelmakappaleessa rypytystäkin tuossa poikkisauman kohdalla. Lisäksi taisin kaventaa olkapäistäkin leveyttä reilusti :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)