maanantai 9. toukokuuta 2011

Musta-valkoista
Tämän uniikin kappaleen painoin äitienpäiväviikonloppuna ja ihastuin kyllä itse tähän. Tällaiset pitäisi vielä saada kummallekin neitosellemme joskus väsättyä - voisivat olla hauskat sisaruskuvassa (jollainen pitäisi käydä tässä kesän aikana otattamassa studiossa). Tytöt ja pojat ovat jakaneet aikas paljon mielipiteitä. Mutta itse kyllä tykkäilen ;D (jos niin saa suomalaisena sanoa ;D). Muuten, minusta tämä painaminen (tai kohdistaminen) on edelleen ihan hirveän vaikeaa! 

Kaikkea jännittävää ja kivaa ja mukavaa tapahtuu nykyään. Yhden voin paljastaa jo nyt: joitakin tuotteistani tulee myyntiin piakkoin myös Oulun keskustassa Mäkelininkadulla sijaitsevaan söpöön lastenvaate- ja sisustustavaraliike Ekoihanaan. Ekoihana on liike, joka pitää myös kotikutsuja, ja hieman myöhemmin minun tuotteitani voi hankkia myös noiden kotikutsujen kautta :) Kerron lisää uutisia joskus myöhemmin :)

Mulla on vieläkin postaamatta Tupunan lähettämä haaste - työhuone on niin pahassa siivossa, etten kehtaa kuvia levitellä siitä maailmalle ihan sellaisenaan. Ehkä vielä joku kaunis päivä saan haasteen postattua :) 

Ihanaa, jos jaksatte silloin tällöin käydä kurkkimassa näitä aina-samanlaisia-postauksiani! Haluaisin toteuttaa vaikka mitä uusia juttuja, mutta kun. Enempää lienee turha sanoa :(

17 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava! Ihastuin kuosiin heti ensisilmäyksellä ja juurikin tämä mustavalkoinen versio on suosikkini. En malta odottaa, että tätä tulee myyntiin:)

  VastaaPoista
 2. Minäkin äänestin kovasti mustavalkoista. Ihana kuosi ja tulee pahraimmilleen juuri tälläisenä =)

  VastaaPoista
 3. Upea.
  Kuosi pääsee oikeuksiinsa ihan perusvaatteissa ja resorin väriä vaihtamalla saa sitten ilmettä. Tätä on tilattava!

  VastaaPoista
 4. Ihana♥
  Nyt kun näin tämän mustavalkoisen, arvaapa vaan mitä aloin miettiä.....

  VastaaPoista
 5. Huippu! Tätä pitää saada, vois itsellekin jotain...

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Musta-valkoinen. Aina ihana. Ja tämä kuosi on kyllä niin minun. Tulisi nyt myyntiin saakka, mutta vasta sitten kesäkuussa, että voisin sitä lakoltani ostaakin :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille :) Hauskaa että tykkäätte, itsekin toivoisin, että Ikasyr valitsisi ainakin tämän valkomustan version, jos kangasta siis tulee myyntiin. Voi kuitenkin olla, että kangas tulee vasta syksyksi myyntiin Ikasyrille. Onhan nyt jo kuuitenkin toukokuu hyvässä vaiheessa.

  Tanja, poistin kommenttisi - taisi mennä väärään paikkaan :) Siksi poistin, etteivät ihmiset saa väärää käsitystä arvonnan suhteen :) taisi olla Aenon blogissa tuo arvonta. :)

  VastaaPoista
 9. I love it! Siis tuota on pakko saada! Mulla lähti jo mielikuvitus liikkeelle tuon kankaan suhteen (juuri musta-valkoisena); punaiset resorit ja punaiset leggarit, tai sitten turkoosia tai oranssia. NAM!!! TAHTOO!

  VastaaPoista
 10. NorppaStiina, nuo suunnitelmasi kuulostavat NIIN hyvältä! Mullekin tulee myyntiin tuosta kankaasta sitten tunikoita ja paitoja :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä on kaunis musta-valkoisena, ottaisin jopa itselle!!!

  VastaaPoista
 12. Olen eka kertaa näillä sivuilla. Aivan upea kuosi tämä, vaikka olis värillisenäkin! Aivan eri luokkaa nämä vaateideat, kuin massatuotannossa. Eteenpäin vaan, tilaan vaatteita, kun ja jos saan lapsen! Yks Rovaniemeltä

  VastaaPoista
 13. Tosi kivan ja tyylikkään näkönen tuli tuosta! -Sani

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)