lauantai 6. marraskuuta 2010

Re-Made -housuja

Aiemmassa postauksessani mainitsin resorillisista housuista, joten tässä yhdet vähäisessä valossa kuvattuna. Kahdet housut sain naisten paksuhkoista puuvillahousuista ommeltua, toiset (taskulliset) menivät jo naapurin pikkuherralle ;) Leveät, käännettävät resorit lahkeissa lupaavat housuille pidemmän käyttöiän, jos vyötäröresorin ympärysmitta on edelleen riittävä. Ja resorihan joustaa paljon. Resorien ollessa kokonaan suorina varsinaiset housujen lahkeet yltävät siis polven alle ja resorit nilkkoihin, mikä on mielestäni oikeastaan hauskimman näköinen "tyyli" housujen ollessa käytössä :) Itse tykkään kovasti resorillisten vaatteiden "luonteesta"! Näissä näkyy varmaankin myös mieltymykseni yhdistellä eri tyylejä. 3 kommenttia:

  1. Oi että miten kivat! On kyllä ihan pakko tehdä meidänkin sällille tuollaiset resorihousut vähän "hienommastakin" kankaasta! Tosi kivat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Minustakin nämä tällaiset on hauskoja, ja just se että menevät sitten kauemmin - ja vielä lisäplussana helppous pukea ulkopuvun alle kun lahkeet eivät rullaudu reisiin pukiessa ;)

    VastaaPoista
  3. Nimenomaan! Siksi minäkin tein pojan fleecehousuihin resorit lahkeisiinkin, ettei tartte etsiä niitä sieltä ylempää joka kerta :D Ja ovat varmasti lämpimämmät kun pysyvät tiukasta jalkaa vasten :)

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)